Inspiration til Ferien

Selvom Hotel Møllehuset ligger isoleret fra omverdenen, er der stadig mange ting at opleve blot 10-15 minutters kørsel fra hotellet. På denne side finder du en oversigt over steder, der kunne have interesse for dig som gæst hos os.

Øster Hurup Strand

15 minutters kørsel fra hotellet kan du finde den lille turistby Øster Hurup, hvor der altid sker noget om sommeren. Byen ligger direkte op ad en af Danmarks smukkeste sandstrande, og er en oplagt destination, hvis man ønsker at bade!

Vaffelhuset

I byen finder du også Vaffelhuset, hvor du kan tage hen og få en dejlig kold isvaffel. 

Øster Hurup Vandland

Der er også mulighed for at bade indendøre i Øster Hurup Vandland. Nyd en sjov og dejlig tur i vandlandet, hvor der er plads til både voksne og børn!

Lille Vildmosecenteret

Tag en tur i Lille Vildmosecenteret og nyd Øster Hurups omkringliggende natur - der er ofte guidede begivenheder, så hold øje med deres Facebookside!

Mariager Fjord Ruten

Vil du opleve Mariager Fjord på 2 hjul er der en dejlig rute at tage hele vejen rundt om fjorden. Grib din cykel og picnickurv og få vind i håret og dejlige oplevelser.

Hadsund Egnssamling

Bliv klogere på Hadsund og omegn med et besøg hos Hadsund Egnssamling. Er du interesseret i Møller har de en flot minituresamling af flere kendte møller og deres historie.

Havnø Mølle

Tag en tur ud og se Havnø Mølle og den smukke natur der omgiver den. 

Hadsund Dyrehave

Tag de mindste med i Hadsund Dyrehave, hvor du kan medbringe din madpakke og nyde den i selskab med de hjorte og geder, der bor der.

Hadsund Kirke

Besøg den smukke kirke i Hadsund, en moderne men hyggelig kirke. Har du børnene med, er der tasker fyldt med ting der skaber tidsfordriv så I kan nyde gudstjenesten i ro.

  • Black TripAdvisor Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon